De Leukste Zomerschoenen Van Gabor

30 juli 2019

Dat een ware fashionista nooit genoeg schoenen kan hebben, dat is natuurlijk gewoon een feit. Ikzelf - als zelf betitelde modeliefhebber- heb dan ook een aardige schoenen verzameling opgebouwd door de jaren heen. Deze ziet er vandaag de dag echter wel héél anders uit dan 5 jaar geleden. Ik ben van 'onmogelijke-oncomfortabele-hakken-verzameling' geswitcht naar meer comfortabelere, maar toch super stylish verantwoorde schoenen. Schoenen waarvan je kan zeggen: fashion meets comfort. Een schoenen webshop die bekend staat om dit soort schoenen is Gabor!

Op de webshop van Gabor schoenen vind je de meest uiteenlopende stijlen, van classy loafers, tot aan stoere sneakers, zomerse sandaaltjes en prachtige pumps. Echter staat Gabor bekend om het hoge draagcomfort én de kwaliteit. Waar ik vroeger met gemak op torenhoge pumps van de Primark kon lopen, vind ik dit vandaag de dag echt funest voor mijn voeten. Wanneer je schoenen draagt met een goede pasvorm die gemaakt zijn van de beste materialen, dan merk je dat verschil écht. Daarbij komt dat schoenen van betere kwaliteit gewoonweg langer mee gaan en je er dus langer plezier van hebt! Gabor schoenen zijn dan ook ideaal voor wie wilt gaan voor kwaliteit, hoog draagcomfort én modieus.

Gabor schoenen online & in de winkel
Wist je eigenlijk dat Gabor schoenen naast een webshop ook al een aantal winkels heeft in Nederland? Het is een Duits bedrijf dat in Duitsland het bekendste merk voor damesschoenen is. Maar ze zijn Nederland ook aardig in opkomst met 9 winkels in onder andere grote steden als Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Haarlem en Den Haag. Je kunt de nieuwe collectie dus niet alleen online bewonderen, maar ook in de winkel! Nu je dit artikel toch aan het lezen bent kun je natuurlijk net zo goed alvast online kijken en inspiratie op doen op gaborstore.nl. Ik heb zelf ook al wat favorieten, zoals platform instappers, gebloemde loafers en gave sleehakken!

Ook leuk om te weten : Gabor heeft niet alleen een groot assortiment aan schoenen, ze hebben ook een ruime collectie aan tassen! Hele ruime shoppers, een compact handtasje of een handige schoudertas bijvoorbeeld. Neem ook zeker een kijkje op de tassenafdeling op in de webshop😊. Hieronder laat ik je mijn favoriete schoenen voor de zomer zien, welke ik zeker fashion meets comfort vind! Mijn persoonlijke stijl is duidelijk de wat meer neutrale kleuren, maar deze schoenen hieronder zijn (bijna allemaal) ook verkrijgbaar in andere kleuren.






https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRBxVf5CXAvMdyImd1QGhbyAR8wn3Ki3N0iSldg57R_Qm6_QWcLiAxiuACG3NqR3h8xOSgW1Db3KLcrDV0UERZpYkKqIQ2jWxRSt3N270B4RNWd4eJpcwuxrrBAdzH11SQzwrRBRgwTRA/s1600/gabor+1.png

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgq4G2ojsYG97gpcESIXqEaQh7mYvS8DvuC3uNJEqCnL21XMY9i4IjUWjXrweCWglDwHSeMp_xS7F3CBvObHpspfKxoOYeiXUOE__EWgureBF-_l1068OhBeQrLOM3qM9mZ8eUvq6tXVPk/s1600/gabor+2.png

*Dit artikel betreft gesponsorde content in samenwerking met Gabor

Een reactie posten