REVIEW | ROCK & RUDDLE BRUSH

20 september 2016

NL: Prachtig haar heeft niet altijd met verzorgingsproducten te maken. Ikzelf spray vaak van alles in mijn haar om het shiny te krijgen, maar soms moet je gewoon back to basic. Rock & Ruddle haarborstels zijn dan precies wat je haar nodig heeft! 


Rock & Ruddle borstels zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt.In de borstels van Rock & Ruddle wordt natuurlijk varkenshaar gebruikt. Varkenshaar stimuleert je hoofdhuid en dat bevordert de haargroei weer.  Deze varkensharen in de borstels zorgen er ook voor dat het haar er gezond en glanzend uit ziet, omdat ze de natuurlijke oliën van de hoofdhuid verspreiden over je hele haar. Het voelt zo zacht en de borstel trekt totaal niet aan mijn haar. Met deze borstel blijft mijn haar zacht en shiny én het zit totaal niet meer in de knoop:)

The borstels zijn verkrijgbaar in 2 maten. (klein rond de €32-, en groot rond de €45-,) Ik heb de kleinste omdat deze zo handig is om mee te nemen in mijn tas! Ze zijn er in allerlei schattige  printjes en kleuren.. Voor ieder wat wils! Vinden jullie die van mij ook niet té schattig? ♥
 

Een reactie posten