REVIEW | SMILE BRILLIANT TEETH WHITENING

3 februari 2016Smile Brilliant teeth whitening


Het beste wat wij meiden kunnen dragen is onze glimlach, toch? Ik was al tijden op zoek naar een goed bedrijf waar ik mijn tanden kon laten bleken, met écht goed resultaat en voor een redelijke prijs. Gelukkig heb ik mogen samenwerken met een top bedrijf qua tanden bleken: Smile Brilliant! Dit bedrijf heeft een tandenbleekset waarmee je het helemaal zelf thuis kunt doen.


De set bevat uiteraard instructies en potjes waarmee je zelf een pasta kan aanmaken om vervolgens een afdruk van je gebit mee te maken. Deze afdruk kun je in de bijgeleverde envelop terugsturen naar het laboratorium en zij sturen je de plastic trays binnen 1 week terug. Ik  heb al een keer plastic trays laten maken dus ik kon gelijk aan de slag met bleken!

Mijn tanden waren eigenlijk al best wit, ik had alleen wat verkleuringen op de hoektanden van het vele thee drinken. Ik heb eerder mijn tanden laten bleken maar dan was ik al weer snel aan een nieuwe behandeling toe. Met deze gel van Smile Brilliant merkte ik na éen keer al verschil, dus nu na 6 x bleken stop ik even met de behandeling. Mocht het over een tijdje weer nodig zijn dan werk ik het gewoon weer bij. De set bevat namelijk 3 spuitjes met bleek gel en per spuitje kun je zo'n 12 behandelingen doen. Ik heb 6 dagen lang iedere dag zo'n 1,5 uur gebleekt:)

Voordat ik de gel aanbracht heb ik eerst de gel in de paarse verpakking aangebracht; deze zorgt ervoor dat je tanden niet gevoelig worden van de bleek gel. De bleekgel bevat 22% peroxide, dat is het hoogste waarmee ik ooit gebleekt heb maar dat is nog steeds een veilig percentage. De meeste doe-het-zelf sets bevatten maar 16% peroxide, daarom is het resultaat vaak minder drastisch. Smile Brilliant werkt in ieder geval perfect voor mij! Je kunt het lekker thuis doen en het is totaal niet ongemakkelijk... De plastic trays passen perfect voor jouw tanden dus je kunt gewoon gezellig kletsen tussendoor ;) Wat vinden jullie van het resultaat?

P.S. De set was eerst $179,95 maar nu $119,95. Smile Brilliant betaald verzendkosten en de verzendkosten van de trays die ze naar je toe sturen. Alleen de kosten van het opsturen van je afdruk naar het laboratorium zijn voor jouw rekening.


Een reactie posten