OUTFIT | INVITO SHOES

2 februari 2016

 

ENG: As soon as it starts getting a tiny bit colder I reach out to my fake fur coats. I can't wait for the winter to come.. Another thing that got me excited for the colder season? These Invito  boots! They're made out of genuine leather and they have got a big high heel.. They're very comfortable though. I can see myself wearing these througout the winter!

Besides sharing these photos with you, I have a favor to ask: could you please vote for me in the Invito Blogger Battle? Me and 3 other bloggers were asked to style these pretty booties and the girl who wears them best winssss! Please vote if you like how I styled them, it only takes 1 click! ♥

NL: Zo gauw het weer wat kouder wordt pak ik meteen mijn fake fur jas van de kapstok. Ik heb er nu een paar en ik vind ze heerlijk comfy, ik kan niet wachten op de winter! Nog iets waardoor de winter van mij wel mag komen? Deze gave Invito laarsjes! Ze zijn van echt leer en hebben een super hoge maar comfortabele hak. Ik zie mezelf hier de hele winter wel op lopen!

Naast dat ik graag deze foto's met jullie wilde delen, heb ik ook een vraag aan jullie : willen jullie je stem op mij uitbrengen in de Invito Blogger Battle? Ik en 3 andere bloggers hebben deze laarsjes op onze eigen manier gestyled en de blogger met de leukste outfit wint! Zou super zijn als jullie willen stemmen, als je mijn outfit leuk vind, het kost maar 1 klikje

Een reactie posten