Q&A time

2 mei 2013

It's been a while since my last Q&A, so it's time to do one again. I personally love Q&A's, it gives readers the chance to learn more about the person behind the blog.

I get a lot of questions in the comment section, in my mail and sometimes Twitter and Facebook, which is great :) If you have a question for me, this Q&A is the perfect opportunity to fire your questions at me. 

You can ask me anything; fashion, beauty or blog related or just any random thing: now's the time to do it! I'l be back with the answers to your questions soon! P.S totally irrelevant, but I wanted to post a picture with this Q&A so here's today's make up look
--------------------------------------------------Dutch summary----------------------------------------------------
Mijn laatste Q&A is weer een tijdje geleden, dus tijd voor een nieuwe! Zelf vind ik Q&A's altijd super leuk, zo leer je de persoon achter de blog kennen:) Ik krijg vaak vragen in comments, in mijn mail en soms op Twitter of FaceBook. Superleuk natuurlijk, maar een Q&A is natuurlijk de perfecte gelegenheid om los te branden met je vragen:) Het maakt niet uit waarover, als je wat wilt weten of gewoon ergens nieuwsgierig naar bent, stel je vraag dan in een reactie en dan ben ik binnenkort terug met de antwoorden! P.S. Beetje off topic maar ik wilde niet zo'n lege post maken, vandaar een foto erbij met mijn make up look van vandaag;)

Een reactie posten