OUTFIT: The UGG Australia shoes

28 maart 2013

Today I'm going to show you my outfit with my new UGG Australia shoes!

I am absolutely in love with these shoes, they're Morrocan style and are made of high quality materials. I love the print on the silk and the leather foot bed makes these wedges feel like heaven. The heel is actually 11,5 cm but you definitely wouldn't say so while wearing them.

Ugg Australia sent me these super fast, and they came in like the first picture below. The plastic kept the shoes perfectly in place. Great service!
I wore the shoes with a kind of edgy outfit; some leather and black and a H&M mens top to toughen up my look. Exactly the way I like it: sugar and spice and everything nice:)

----------------------------------------------------Dutch summary----------------------------------------------------

Vandaag laat ik jullie mijn outfit zien met mijn nieuwe  UGG Australia schoenen! De wedges zijn van prachtig zijde in een Marrokaanse stijl en een super comfortabel leren voetbed. Dat ze 11,5 cm hoog zijn merk ik niet eens:)  UGG Asutralia stuurde mij de wedges heel snel op en ik kreeg ze binnen met plastic 'houders' zodat ze mooi in model blijven. Top service!
Ik houd van schattig en lief, maar ook van stoer en edgy... Daarom heb ik de wedges gecombineerd met zwart leer en een stoere top van de mannen afdeling van H&M;) Wat vinden jullie van de wedges? 

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Wist je dat je hieronder ook de nieuwste artikelen in je mailbox kunt laten bezorgen? Zo mis je niets rondom Life, Beauty & Style. Liefs, Malu

Meld je aan voor de nieuwste Life, Beauty & Style artikelen in je mailbox