Belotero of Juvederm

  Belotero of Juvederm

Ben je benieuwd naar het verschil tussen de hyaluronzuur fillers  Belotero of Juvederm? En wil je weten welke beter is of langer blijft zitten? Lees dan snel verder voor mijn ervaringen met beide fillers.

Belotero of Juvederm welke is beter?

Ik kan er heel duidelijk over zijn: Belotero of Juvederm maakt voor mij persoonlijk geen verschil, het zijn beide erkende merken van top kwaliteit die lang blijven zitten. Ik heb Belotero in mijn neus en kin gehad, en Juvederm in mijn lippen én neus. Van Juvederm weet ik dat er heel veel soorten zijn, zoals Juvederm Kiss, Juvederm Volbella, Juvederm Contour en Smile. Van Belotero zijn er ook meerdere, maar deze zijn bij mij minder bekend.

Belotero of Juvederm welke blijft langer zitten?

Enkel de Juvederm hyualuronzuur filler heb ik in mijn lippen gehad. Daar bleef de filler zo’n 6 maanden zitten. Ook heb ik Juvederm in mijn neus geinjecteerd gehad voor mijn non-surgical nosejob. Ook Belotero heb ik in mijn neus gehad. Beiden blijven tussen de 1,5 en 2 jaar zitten. De reden dat ik eerst voor Juvederm koos in mijn neus en later voor Belotero, is omdat Belotero in de aanbieding was en ik benieuwd was of dit gelijk zou zijn aan de Juvederm. Ja dus J

Belotero of Juvederm welke is goedkoper?

Zowel Belotero als Juvederm is een erkend merk met keurmerk, beiden zijn stugge fillers (dus niet heel vloeibaar). Ze zijn dan ook beide ongeveer even duur, namelijk tussen de 200 en 300 euro per milliliter.

Dit wil je ook niet missen


Bekijk de documentaire Reflectie, waarin ik vertel over mijn ervaring met neus fillers (liquid nosejob) en de positieve impact ervan op mijn zelfbeeld.


Meld je aan voor de nieuwste Life, Beauty & Style artikelen in je mailbox