Green Blade Scheermes Abonnement | Het Scheermes Dat Nét Even Anders (En Beter) Is

11 december 2023

Er zijn een aantal producten die ik regelmatig vergeet op tijd te kopen... Tandpasta bijvoorbeeld, echt inééns is alles op... Maar ook scheermesjes. En dan heb ik weer zo'n bot mesje met een geïrriteerde huid als gevolg. Daarnaast vind ik geen enkel mesje wat je bij de drogist kan kopen écht fijn. Allemaal zijn ze van plastic, snel bot en ze zorgen bij mij snel voor ingegroeide haartjes. Toen ik hoorde over het Green Blade scheermes was ik dan ook heel benieuwd: het is een plasticvrij abonnement scheermesjes - dus altijd op tijd een scherp mesje. Ik testte de Green Blade een aantal weken lang en kan nu mijn ervaring met je delen. Lees je mee?


Wat maakt het Green Blade scheermes anders?

Het grootste verschil ten opzichte van andere merken is dat dit scheermes dus niet van plastic is gemaakt, maar van messing.  Dat maakt het mesje wat zwaarder in de hand, waar ik in het begin éven aan moest wennen. Ook moet je bij dit scheermes zelf de mesjes er tussen zetten (wat overigens heel makkelijk gaat en er zit een instructie bij). Normaal gesproken gooi je het hele scheermes weg, nu alleen de botte mesjes. De houder houd je dus gewoon en je hoef alleen de scheermesjes te vervangen. Harstikke duurzaam scheren dus! 


Wat maakt het Green Blade scheermes beter?

Het Green Blade scheermes werkt dus wat anders en voelt ook anders. Het scheren ermee gaat echter stukken beter dan met ieder ander mesje wat ik ooit heb geprobeerd. Belangrijk is wel om niet onnodig druk uit te oefenen: het scheermes zelf is al wat zwaarder en de mesjes zelf zijn natuurlijk super scherp. Daarom raad ik zeker aan de instructies na te leven, zoals het in een hoek van 30 graden scheren. Ook is het gebruik van een scheerzeep (ook verkrijgbaar bij Green Blade) handig. Toch had ik na één scheersessie al door hoe het het best werkt voor mij en had ik overal (ook lastigere plekjes) een super glad scheer resultaat. En het belangrijkste? Géén bultjes, sneetjes en irritatie! Dat komt doordat dit mesje niet de haartjes tot onder de huid afscheert, maar gewoon precies op je huid. Het viel mij op dat de Green Blade één mesje heeft. De meeste andere scheermesjes hebben 2 of meerdere mesjes, waarvan er één als het ware je huid wat indrukt en het volgende mesje het haar afscheert. Daardoor wordt er net onder de huid geschoren en zorgt dat gauw voor irritatie en ingegroeide haartjes. Dit heb ik dus niet met de Green Blade. Het mesje is dus beter voor het milieu én voor je huid. Maar... ook voor je portemonnee! Als je een scheermes abonnement afneemt betaal je eenmalig €12,99 voor de houder en 4 losse mesjes (waar je maanden mee kunt doen). Je kan bij je bestelling aangeven of je per maand of per twee maanden bijvoorbeeld nieuwe mesjes toegestuurd wil krijgen. Daar betaal je dan per keer €6,99 voor. Geen geld dus😊 Je bepaald dus zelf hoeveel mesjes je nodig hebt en kunt op elk moment je abonnement aanpassen of pauzeren.

Probeer de Green Blade met kortingscode: life50


Tot en met 24 december ontvang je 50% korting op je eerste bestelling met de *kortingscode: life50. Zo kun je nog voor de kerst profiteren van deze fijne aanbieding en ontdekken of plasticvrij scheren ook iets voor jou is. Ik gok van wel😉

*Niet te gebruiken voor losse producten of voor het proefpakket. Je kunt op ieder moment je abonnement pauzeren of aanpassen.Een reactie posten