Je Tuin Opfleuren & Relaxen Met Een Hangmat Van Tropilex

3 augustus 2021

Je tuin leuk inrichten: daarbij denk je misschien al gauw aan bloemen, planten en een leuk tuinstel. Of een zwembad, als je een grote tuin hebt. Maar wat ook voor een leuke uitstraling én ontspanning zorgt: een hangmat in je tuin! Ik vond de overkapping in onze tuin dé ideale plek om een hangmat neer te hangen, zodat je op elke moment van de dag (ook met een plotselinge regenbui) heerlijk kunt relaxen.


Ik wilde graag een neutrale hangmat in de tuin, zodat die perfect bij de inrichting past - ook als we over een bepaalde tijd andere kussens of tuin meubelen hebben bijvoorbeeld. De hangmat die ik heb is de Classic' White Eénpersoons Hangmat van tropilex.com/nl/. Precies deze hangmat vind je ook bij hangmatwereld.nl. Deze hangmat is gemaakt van katoen en kost €79 euro. En wat ik heel mooi vind: Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden! De hangmat kwam trouwens in een handige opbergtas en er zat een leuke Please don't disturb hanger bij. Die kun je natuurlijk aan je hangmat hangen, maar ook aan de deurklink als je even van een powernap geniet bijvoorbeeld.


Eenpersoons Classic white hangmat
Ik koos dus voor een éénpersoons hangmat omdat ik ooit eerder met 2 personen in een grotere hangmat heb gelegen... En dat vond ik toch minder comfortabel. In een hangmat wil je ook gewoon lekker alleen liggen relaxen. Zo heb ik al een aantal warme avonden in mijn hangmatje liggen genieten van de rust, het heerlijke weer, mijn wijntje en een interieur tijdschrift om nog meer leuke inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. De hangmat staat echt ontzettend sfeervol in de tuin onder de overkapping en het is echt heerlijk om er lekker in weg te dromen :)


Als jij op zoekt bent naar een hangmat om jouw tuin op te fleuren en lekker te ontspannnen, neem eens een kijkje naar de collectie van Tropilex. Ze bieden niet alleen eenpersoonshangmatten, maar ook 2 persoons hangmatten, xxl hangmatten, hangstoelen en standaarden voor je hangmat.

 *gesponsorde content


Een reactie posten