Perfecthomeshop | voordelige matrassen voor élke slaper

23 oktober 2020


De coronatijd is voor iedereen zwaar. Of je nu zelf corona hebt of hebt gehad, in de zorg werkt en dus elke dag voor anderen klaar staat, of dat je genoodzaakt bent thuis te werken: het hakt er bij iedereen in. Ook is het nog onzeker hoe de komende maanden of misschien zelfs jaren eruit zullen zien. Goed voor jezelf én voor je gezondheid zorgen is dan nu ook extra belangrijk om deze tijden goed door te komen. Wat mij betreft begint dat stukje self care bij een goede nachtrust. En een goede nachtrust begint bij… een goed matras. Lees gauw verder!

De twijfelaar: matras 120x210

Perfecthomeshop is een online shop voor alles rondom slapen, wonen en eten. Zo hebben ze voor alle soorten bedden een passend matras, van kinderbed tot stapelbed en zelfs hoogslapers. Een veel voorkomend matrassen ‘maatje’ is de twijfelaar, oftewel een matras 120x210. De naam twijfelaar krijgt dit matras niet zomaar; het kan namelijk als lekker breed éénpersoonsmatras gebruikt worden, maar ook als tweepersoonsmatras. Voor die laatste is ‘ie echter wel aan de smalle kant, maar ach – lekker knus!



Slagje groter: matras 120x220

Wil je een slagje groter dan een twijfelaar, dan kom je uit op een matras 120x220. Bij alle matrassen op de website van Perfecthomeshop kun je overigens kiezen uit verschillende materialen, zodat je altijd een matras kan kiezen wat aan jouw slaapwensen en slaapcomfort voldoet. Denk aan een matras met pocketveren, latex, koudschuim of Nasa schuim. Zo is een pocketvering matras ideaal voor mensen met een gewicht tot 120 kilo. Koudschuim is dan weer ideaal als je ondersteuning nodig hebt op de meest gevoelige drukpunten in je lichaam. Natuurlijk zijn matrassen heel erg persoonlijk, vooral wanneer het op een hard of zacht matras aan komt. Zelf houd ik van een zachter matras, terwijl mijn vriend de voorkeur geeft aan een harder matras. We grappen wel eens dat we gewoon twee aparte matrassen in ons tweepersoonsbed leggen, maar dat is natuurlijk oprecht een oplossing! 😊

Voordelige matrassen

Wat me opviel aan de matrassen op de website van Perfecthomeshop, is de prijs! Ik spotte matrassen van 89 tot en met 230 euro – wat echt voordelig is voor een goed matras. De reden dat deze matrassen hartstikke betaalbaar zijn, is omdat er kosten bespaard kunnen worden door de matrassen alleen online te verkopen en niet in een winkel. Je kunt overigens ook per matras de recensies lezen, zodat je een beeld krijgt van de prijs-kwaliteit verhouding.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg mij dan  op Facebook Instagram en YouTube voor de laatste updates


Een reactie posten