KAYA Sieraden | Urban Chic Collectie

21 november 2023

Éen van mijn meest favoriete sieradenmerken, KAYA sieraden, heeft weer en nieuwe collectie: Urban Chic. Een stoere maar elegante collectie van prachtige gouden én zilveren sieraden. Deze collectie is geïnspireerd op de stad in herfsttijd: denk aan donkere kleuren met fonkelende lichtjes. Zo viel het mij meteen op dat er veel gebruik is gemaakt van zwarte, donkerblauwe en groene steentjes in de sieraden, met hier en daar wat subtiele bling. Ik heb zelf ook wat moois uitgezocht: gouden oorbellen in een andere vorm dan altijd maar rond. En een mooie gouden armband met glazen steentjes die een feestelijke sparkle geven.


Stainless steel sieraden die niet verkleuren

KAYA sieraden is zo favoriet bij mij omdat ze geregeld een nieuwe collectie hebben en álles is stainless steel en dus waterproof. Ik ben qua sieraden een beetje lui: als ik eenmaal armbanden, ringen, oorbellen en een ketting om heb doe ik die voorlopig niet meer af. Ik douche er dus ook gewoon mee. Dan is het ontzettend fijn dat je niet ineens sieraden hebt die vervagen van kleur. En als je dacht dat zilveren en goldplated Stainless Steel sieraden van hoge kwaliteit duur zijn, dan moet je zeker bij KAYA sieraden kijken: zulke fijne prijsjes! Zo kost mijn gouden armband met steentjes slechts €19,90 en de oorbellen €17,90.

Ik ben echt fan van een slavenarmband, ze hebben een luxe uitstraling en passen bij elk soort stijl. Sommige varianten kun je laten personaliseren met bijvoorbeeld een naam erin. Nog een voordeel van een slavenarmband? Het is een gladde, gesloten armband zonder haakjes en oogjes. Ik draag best veel gehaakte en gebreide kleding, mijn andere armbandjes hebben er altijd ruzie mee ;) Oftwel: blijven er regelmatig in vast hangen. Met zo'n mooie gladde slavenarmband heb ik daar geen probleem mee. 

Sieraden kado voor de feestdagen

Met de feestdagen in zicht zou ik KAYA sieraden echt als tip mee geven: hoe leuk is het om een gepersonaliseerd sieraad kado te geven met Sinterklaas of Kerst? 🎁Alle sieraden zijn mooi verpakt in en satijnen zakje of sieradendoosje, dus echt ideaal om iemand dierbaars een mooi sieraad kado te doen :)

Een reactie posten