NIEUWESNEAKERS.NL | SCORE THE NEWEST SNEAKERS

29 oktober 2017


*Dutch article* 

Hoi allemaal! Dit zie je niet vaak op mijn blog; een Nederlands artikel! Ookal zijn mijn lezeressen afkomstig uit Nederland nét in de minderheid, het zijn er alsnog heel veel! En juist met júllie wil ik vandaag graag een gave website delen. De website is Nederlands, vandaar ook een artikel dat vooral mijn Nederlandse lezeressen zal aanspreken;) De laatste tijd zijn sneakers ontzettend hot & happening geworden en ikzelf ben ondertussen ook helemaal enthousiast gewordenm van Nieuwesneakers.nl! 

Maar pas écht enthousiast werd ik van de website Nieuwesneakers.nl, dé website voor de echte sneaker liefhebber. Op de website vind je Nike, Converse, Adidas en New Balance sneakers. De eerste 3 zijn mijn favoriete merken! De Adidas ZX Flux NPS Blush Green staan al op mijn verlanglijstje. Maar ook wil ik nog graag een classic paar Converse sneakers. Nieuwesneakers.nl verwijst je door naar alle webshops waar je de sneaker van jouw keuze kunt kopen, zoals op Zalando, door middel van 'shop links'. Wat ik trouwens ook erg kan waarderen is dat de sneakertrends per maand aangegeven worden op de webshop. Zo word het een stuk makkelijker om de meest hippe sneakers te scoren! Ook geeft de site alle geldige kortingscodes weer die je kunt toepassen in de webshop waar je je sneakers kunt bestellen.

Ik ben heel benieuwd of jullie deze website al kende? Naar mijn mening verzamelen ze de beste sneakermerken in de allerlaatste kleuren en modellen en verwijzen door naar bekende webshops. Het werk is eigenlijk al voor je gedaan! Dus als jij een echt sneakermeisje bent, neem dan snel een kijkje online. Ik waarschuw je wel; je houdt er een aardige wishlist aan over!

Een reactie posten