24/7 DISCOUNT | ALTIJD KORTING BIJ +2500 WEBSHOPS

2 juni 2016

Veel van jullie hebben ongetwijfeld het volgende gemeen met mij: je houd van online shoppen én je houd van korting. Misschien heb je dan al van 24/7 Discount gehoord, maar zo niet, lees dan snel verder. Via deze website ontvang je namelijk geld terug op al je online aankopen, bovenop de korting die de webshop zelf al aanbiedt!


Zo kun je met extra korting shoppen bij Asos, Forever 21 en Modemusthaves, een aantal van mijn favoriete shops! Er zijn al ruim 2.500 webshops bij 24/7 Discount aangesloten en dit aantal groeit dagelijks. Naast fashion webshops zijn er nog véél meer grote shops aangesloten, zoals Bol.com, Wehkamp.nl en Coolblue, dus de kans is groot dat je daar ooit wel eens aankopen doet. Doe dat dan wel met korting van 24/7 Discount:

Meld je hier gratis aan en krijg als MaluSwartjes.com bezoeker meteen € 2,50 welkomstbonus!
Ga op zoek naar jouw favoriete shop en klik op 'shop met korting'
Plaats je bestelling op de gebruikelijke manier. De extra korting die 24/7 Discount geeft (paarse label ) is niet zichtbaar in de webshop. Nadat je de bestelling hebt afgerond, staat het bedrag in je account.
Je tegoed kun je laten uitbetalen op je bankrekening!Ik vond dit een leuke tip om met jullie te delen en ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden! De reden dat ik zelf zo enthousiast ben is om het feit dat er geen addertjes onder het gras zitten. Je aanmelden binnen 1 minuut en lekker online shoppen met extra korting :)Een reactie posten