SHOPPING TIP | BagageOnline.nl

20 maart 2015

 

advertorial


Reizen op vakantie, reizen naar school of reizen naar een fashionable evenement: ik reis vaak en ik reis graag in stijl. 
Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar ik vind een leuke koffer zoeken, of een handige tas voor school waar álles in past én die er stylish verantwoord uit ziet nog best lastig. Maar goed nieuws meiden: er is een webshop die gespecialiseerd is in reisartikelen in de breedste zin van het woord... Van koffers, reistassen, laptoptassen, rugzakken en schooltassen, je vind het allemaal op BagageOnline.nl

Op deze webshop kun je voor alle soorten bagage terecht die je maar kunt bedenken. Ik spotte veel merken zoals Eastpak, Converse, Oilily en Cowboys Bag.  Mijn oog viel op de welbekende Cowboys Bags, ze zien er echt tof uit en er kan echt onwijs veel in! Veel meiden bij mij op school zijn al fan want ze zijn gewoon ideaal: ze zijn gemaakt van echt leder, ze zijn fashionable en vooral erg ruim en stevig. Je laptop, boeken en XL toilettas kunnen er met gemak in.

Wat ik zo leuk vind aan de webshop BagageOnline is dat ze bijvoorbeeld een handige Kofferkiezer hebben: zo vind je handig en snel binnen 4 stappen de juiste koffer! En er is een lookbook, waar je je kunt laten inspireren door de laatste trends. Ik zou zeker een kijkje nemen! Je vind op BagageOnline trouwens niet alleen koffers en tassen, er zijn ook super handige reisaccessoires. Reiskussens, portemonnees, beautycases en nog veel meer! 

Je kunt je ook nog inschrijven voor de nieuwsbrief en via FaceBook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en kortingen.

Een reactie posten