I WAS STYLED BY SOPHIE

17 maart 2015


I Was Styled By Sophie

ENG: I have discovered an amazing webshop that I would love to share with my fellow readers. I Was Styled By Sophie is a online and offline streetstyle fashion and lifestyle store. Street, edgy and different.. That's how I would like to describe this webshop. IWSBS is based in Rotterdam but they ship world wide! Isn't that good news? The items I got from this webshop are pretty awesome, but there's so much more that I am sure you're gonna love, so go over to the webshop and get styled by sophie! And  how do you like my crop top, shopper, sunnies and bracelet?

NL: Ik heb echt een ontzettend leuke webshop ontdekt die ik graag met jullie deel.  I Was Styled By Sophie is een online en offline streetstyle en lifestyle store. Steet, Edgy en lekker eigenwijs, zo zou ik deze webshop omschrijven. De items die ik van IWSBS heb gekregen passen precies bij mijn stijl. Ik vind ze super, maar er is nog zó veel meer moois in de webshop te vinden... Ik weet zeker dat jullie het net zo gaaf vinden als ik! Neem snel een kijkje, en get styled by sophie! En wat vinden jullie van mijn crop top, shopper, sunnies en armbandje?I Was Styled By Sophie

I Was Styled By Sophie

Een reactie posten