OUTFIT: Super long scarf

2 december 2014

 

ENG: My sister is back from England!!!! Me so happy:) We went to Nijmegen today and the first thing we did was take some outfit pictures.. My own sis is my best photographer:)


I recently went Christmas shopping and I decided to buy myself an early Christmas present as well.. This super comfy, super long knitted scarf from H&M!
I don't have a thing for scarfs at all, I always find it annoying to wear scarfs because my hair gets in the way and it tangles up or gets static. But, with this cold weather coming up, a big warm scarf is a must. I was very happy to get my hands on this one, as it goes with my black, white and grey winter coats:)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NL: Mijn zus is weer terug uit Engeland!!! Ik ben zooo blij:) We gingen vandaag in Nijmegen kerstkadootjes inslaan, en we hebben meteen weer nieuwe outfit foto's gemaakt. Mijn eigen zus is toch wel mijn beste fotografe;)

Ik heb mezelf laatst ook vast getrakteerd op een vroeg kerstkadootje.. Deze superwarme, superlange H&M sjaal! Ik heb echt helemaal niets met sjaals; ik vind ze altijd heel irritant vanwege mijn lange haar dat er statisch van word en in de knoop raakt. Maar, toch is zo'n sjaal een must  met dit koude weer. Ik was erg blij dat ik deze zag hangen, want hij past precies bij mijn zwarte, grijze en witte winterjassen!

Primark coat, H&M scarf, Ebay beanie, H&M jeans, Miss Roberta shoes, Ebay bagEen reactie posten