Miss Roberta OOTD

7 november 2014

Jullie weten vast al lang dat ik helemaal fan ben van Miss Roberta, mijn favo schoenen webshop. Ik heb al vaker reviews gedaan voor Miss Roberta, en ik heb vorige week een supergaaf filmpje voor ze mogen maken (staat ook in de rechtersidebar).. en nu word 'ie helemaal leuk, want ik mag samen met Miss Roberta een paar schoenen naar keuze aan één van mijn lezeressen verloten!


Voordat ik met de deur in huis val  wil ik jullie wat vertellen over mijn nieuwste paar schoenen van Miss Roberta. Als je het filmpje hebt gezien weet je al dat Miss Roberta ontzettend veelzijdig is. Waar ik normaal gesproken vooral voor de chique hoge hakken val, viel dit keer mijn oog op superstoere laarsjes met een blokhak! Ik vond ze een beetje military ogen, heel gaaf! Hoewel ik de schoenen van Miss Roberta altijd lekker vind lopen, zijn deze toch wel heel comfy met die blokhak. Dit zijn echt schoenen die ik de hele dag aankan en nergens last van heb:) Let me know wat jullie van mijn schoenen vinden:)

Dan nu, voor de giveaway! Ondanks dat ik niet van mega eisenpakketen houd, zijn er wel wát stapjes die je moet ondernemen om mee te doen;)
  • Like Miss Roberta op FaceBook
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Miss Roberta (onderaan)
  • Volg mijn blog met Bloglovin of Google Friend Connect
  • Vertel mij in een reactie hoe jíj jouw favoriete paar schoenen zou stylen (struin dus lekker de webshop af♥) en wie weet win jij jouw droom paar!*vergeet niet je email adres te vermelden*

Succes dames! De giveaway loopt tot maandag 9 december.

Shoes: Miss Roberta, Jeans: H&M, Leather Jacket: Vintage, Crop top: Topshop, Necklace: Ebay, Plaid shirt: H&M

Een reactie posten