Vakantiepark De Leistert In Limburg | Een Heerlijk Weekje Weg Met Het Gezin

18 april 2024

Wil je er een (mid)weekje tussenuit met het gezin? En houd je wel van een beetje luxe en voorzien zijn van alle gemakken? Dan is een vakantie in vakantiepark de Leistert in Limburg iets voor jou! Bij uitstek een ideaal vakantiepark voor gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar. Lekker vertoeven in een luxe bungalow, safaritent of op een mooie kampeerplaats - en met ruime keuze in activiteiten en entertainment. Lees mee en ontdek je volgende vakantiebestemming met het gezin😎

Vakantiepark de Leistert in Limburg biedt een scala aan vakantie accommodaties waar je met groepen van 4 tot 18 personen kunt genieten. Bijvoorbeeld van kindvriendelijke vakantieboerderijen tot wellness bungalows en groepsaccommodaties. Je kunt in de Leistert genieten van het uitgebreide aanbod aan faciliteiten en horecagelegenheden op het park, maar natuurlijk ook van de omgeving.

Nu is mijn dochtertje Loïs nog wat kleiner, maar zij zou enorm genieten van de kindvriendelijke activiteiten. En als de kids happy zijn, dan zijn de ouders dat ook! Denk bijvoorbeeld aan het subtropisch zwemparadijs: een groot overdekt zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbanen, bubbelbaden en peuterbaden. Maar ook heel leuk (en fijn voor de ouders): een animatieteam dat in de weekenden en schoolvakanties leuke activiteiten organiseert voor de kleintjes. Denk aan knutselen, sporttoernooien en theatershows. Natuurlijk zijn er op het park ook diverse restaurants, cafés en winkels te vinden waar je even kunt genieten van een hapje en een drankje en ontspanning tussen de activiteiten door.
 

Camperen bij de Leistert

De Leistert staat bekent als de meest kindvriendelijke camping van Nederland. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Met een uitgebreid aanbod aan kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties is er zowel voor de nieuwe als de ervaren kampeerder ruime keuze. Ook kun je kiezen voor lekker back to basic of juist glamorous kamperen, oftewel: glamping! Dit lijkt mij persoonlijk heel leuk om eens te doen😀. Dus ben jij op zoek naar een camping Limburg die alles heeft? Neem dan eens een kijkje op de site.

Een dagje naar de Leistert

Als je niet op zoek bent naar een vakantiebestemming voor een (mid)week of weekend, maar gewoon een dagje weg wilt met het gezin, dan kun je natuurlijk ook bij de Leistert in Limburg terecht. Zo staat er op de website een handig overzicht welke activiteiten er op welke dag georganiseerd worden. Willen jouw kleintjes graag meedoen in de minidisco of een potje Superbal spelen? Dan kun je van te voren al zien of er leuke activiteiten op het programma staan tijdens jullie dagje bij de Leistert. Als ouders is er natuurlijk ook genoeg te zien en te beleven! Maar ook met een dagje slecht weer, kun je met het gezin gezellig binnen een potje Adventure golf of hyperbowlen spelen. En de ultieme afsluiting van een leuke dag bij de Leistert: uiteten bij één van de restaurants op het park.

Dus zoek jij nog een leuk vakantiepark voor een vakantie met het gezin of gewoon voor een dagje entertainment, ontspannen en genieten in Limburg? Kijk dan op de website van de Leistert voor alle mogelijkheden.


Een reactie posten