Mirror Nails

13 november 2013

I love experimenting with nail art and stickers on my false nails. I always get my nails at a local shop, but when I found these pink metallic full tips on ebay I decided to try them! They don't fit as nice as the (transparant) tips I usually have, but the effect is truly amazing! No nailpolish could accomplish a mirrored effect like these nails have, I can actually see myself in them;) I think I'm gonna try them in more colors, because this Ebay seller has them in colors like gold, hotpink, black, blue, green and lavender; all metallic of course. What do you think about my nails?


--------------------------------------------------Dutch summary----------------------------------------------------
Ik houd er van om te expirimenteren met nail art en stickers etc op mijn nepnagels. Ik koop ze altijd bij een zaakje bij mij in de buurt, maar toen ik deze roze metallic tips op Ebay zag, besloot ik ze gewoon te proberen! Ze passen niet zo perfect als mijn normale nepnagels, maar toch, het effect is super! Ik ken geen nagellak die hetzelfde effect heeft als  deze nagels. Ik ga waarschijnlijk nog meer kleurtjes proberen, deze verkoper op Ebay heeft de metallic nagels namelijk in veel meer kleuren zoals goud, roze, zwart, blauw, groen en paars. Wat vinden jullie van mijn nagels? Een reactie posten