WHITE AND GOLD

16 mei 2014

 


ENG: When it comes to accesorizing, I've been very into the combination of white and gold lately. Ever since I've had this watch (which you can find all over Ebay) I've been combining white and gold a lot, because I think it's a chic combo. I love the plain white; it goes with everything and it's a fresh spring color. Gold can become too much pretty easily, but in my opinion it's classy when combined with a color like white. As for the nails, I went for a matte white OPI nail polish.

NL: Als het op accessoires aankomt, is de combinatie wit met goud mijn favoriet de laatste tijd. Het begon toen ik dit horloge kocht (gewoon een van Ebay). Ik vind dat spierwit met goud wel classy. Soms kan het met veel goud en bling snel iets too much worden, daarom ging ik voor simpele sieraden. Mijn nagels heb ik wit gelakt met een matte OPI nagellak.
Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Wist je dat je hieronder ook de nieuwste artikelen in je mailbox kunt laten bezorgen? Zo mis je niets rondom Life, Beauty & Style. Liefs, Malu

Meld je aan voor de nieuwste Life, Beauty & Style artikelen in je mailbox